Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

DIY

8 Diy προτάσεις δώρων που θα λατρέψεις!

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σημαίνουν πολλά ως κίνηση προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα, πόσο μάλλον αν αυτά έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και ευρηματικότητα αποκλειστικά από εμάς! Ανακαλύψαμε εκπληκτικές DIY ιδέες τις οποίες θα λατρέψουν οι συγγενείς και οι φίλοι σου! 

1. Αρωματικά κεριά πεύκο!

Μυρίζουν ευχάριστα, γεμίζουν το χώρο θετικά και η διαδικασία κατασκευής είναι αρκετά εύκολη. Δες εδώ την κατασκευή!

Αν πάλι δεν έχεις το χρόνο για την Diy κατασκευή κεριού τότε μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα αρωματικά κεριά της APIVITA ⇐🛒 ⇓

ή ένα από τα αγαπημένα πακέτα αρωμάτων της Roger Gallet με δώρο το αρωματικό κερί  ⇐🛒 ⇓

2. Οι αγαπημένες χιονόμπαλες!

Ένα χειροποίητο δώρο για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ξαναγίνουν παιδιά! Πόσες φορές άλλωστε δεν ταξίδεψε ο νους μας σε σε φανταστικά μέρη κοιτάζοντας απλά και μόνο το χιόνι να πέφτει απαλά μέσα στη γυάλα! Μπορείς να μάθεις τη διαδικασία κατασκευής εδώ.

3. Για την κουζίνα της μαμάς!

Πρακτικό, όμορφο και μέσα σε 15 λεπτά έτοιμο! Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι ένα ξύλο κοπής και 3 ξύλινα κουτάκια της επιλογής σου, καθώς στα καταστήματα με είδη διακόσμησης θα βρεις πληθώρα ιδεών. Χρησιμοποίησε ξυλόκολλα ή βίδες για να στερεώσεις τα κουτάκια στο ξύλο κοπής και από την πίσω πλευρά στερέωσε ένα δερμάτινο σκοινάκι για να κρεμαστεί στον τοίχο!

4. Χειροποίητα σαπουνάκια!

Εκτός από ότι μυρίζουν υπέροχα σου δίνεται η επιλογή να χρησιμοποιήσεις τα αγαπημένα σου βότανα. Ανακάλυψε τη διαδικασία εδώ . Αν πάλι σου φαινεται χρονοβόρα η Diy διαδικασία δες πιο κάτω τις προτάσεις μας σε έτοιμα σαπουνάκια!

Στα σαπουνάκια της Helenvita θα βρεις δεκάδες αρώματα, ανακάλυψε τα εδώ ⇐🛒 ⇓

ή επίλεξε την εορταστική συσκευασία με τα σαπουνάκια Roger & Gallet  ⇐🛒 ⇓

5. Diy chic πορτοφολάκια – τσαντάκια

Girly και Chic αυτά τα πορτοφολάκια με φερμουάρ είναι μία πρακτική, οικονομική και έξυπνη λύση για δώρο σε μικρά και μεγάλα κορίτσια! Για τους έχοντες ραπτομηχανή η διαδικασία είναι ακόμη πιο εύκολη, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κομμάτι ύφασμα για την πίσω πλευρά, στο οποίο αφού έχετε ράψει τα 7 φερμουάρ μεταξύ τους τα συνδέετε με το ύφασμα, και έτοιμο! Το αξιοσημείωτο είναι πως μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος του πορτοφολιού – τσάντας  ανάλογα με τις επιθυμίες σου με βάση το μέγεθος του φερμουάρ!

6. Μαξιλάρια με φωτογραφίες!

Τι πιο γλυκό από το να κρατάς τις πιο όμορφες στιγμές σου αγκαλιά, στην κυριολεξία! Αποτύπωσε τις αγαπημένες φωτογραφίες σου στα διακοσμητικά μαξιλάρια και χάρισε τα στους αγαπημένους σου, ή διακόσμησε το δικό σου σαλόνι. Tip τα ασπρόμαυρα στοιχεία δίνουν μία chic και vintage νότα. Ως προς το που μπορείς να κάνεις εκτύπωση σε ύφασμα… μία έρευνα στο internet θα σε διαφωτίσει εμφανίζοντας δεκάδες καταστήματα εκτυπώσεων σε ύφασμα μαξιλαριού, ακόμη και στην περιοχή σου!

7. Bath Boxes

Τα σετ μπάνιου μπορεί να είναι παραδοσιακά αλλά παραμένουν πάντοτε ένα πρακτικό Diy δώρο! Δημιούργησε τον δικό σου συνδυασμό επιλέγοντας αγαπημένα προϊόντα που μπορείς να βρεις εδώ 

ή επίλεξε το Balmy Naturel Ολοκληρωμένο Σετ Περιποίησης Μπάνιου ⇐🛒 ⇓

8. 2happy Προτάσεις δώρων!

Για εσένα που ακόμη δυσκολεύεσαι να επιλέξεις σου έχουμε τις πιο φανταστικές προτάσεις δώρων για όλους και σε όλα τα budget!

Με ένα κλικ εδώ  ⇐🛒 ⇓

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*