Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

DIY

Μένουμε σπίτι – “Βγαίνουμε μπαλκόνι”! Ιδέες για να αλλάξεις διακόσμηση και διάθεση

Μικρή ή μεγάλη, η βεράντα ή το μπαλκόνι σου μπορούν να αλλάξουν όψη και να γίνουν ένας μικρός παράδεισος!

Τώρα που μένουμε σπίτι, βγαίνουμε μπαλκόνι και απολαμβάνουμε τη νέα μας διακόσμηση! Τα οnline καταστήματα λειτουργούν κανονικά επομένως μπορείς να βρεις τα αντικείμενα ή τα φυτά που λείπουν από τη διακόσμησή σου!

Σου έχουμε μερικές ιδέες! 

Ένα μικρό τραπέζι και λουλούδια είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μία λιτή και cosy ατμόσφαιρα για να απολαύσεις το πρωινό σου.

Γέμισε μυρωδικά το μπαλκόνι σου με έξυπνη διαχείριση χώρου!

Η κηπουρική θα γίνει το χόμπι σου, ένας λόγος για να βγαίνεις πιο συχνά στο μπαλκόνι σου!

Ανακάλυψε τις ικανότητες σου στις κατασκευές και μη διστάσεις να δημιουργήσεις έναν cosy καναπέ! Όλο και κάποια παλέτα θα έχει ξεμείνει στην αποθήκη σου…

Βάλε φως! Tο βράδυ θα δώσει μία ρομαντική και cosy νότα…Επίλεξε ηλιακά φωτάκια ή ρεύματος αναλόγως με τη δυνατότητα του χώρου σου. 

Αν ο χώρος σου δε διαθέτει μπαλκόνι, βρες έξυπνους τρόπους να δημιουργήσεις μία ιδιαίτερη γωνία κοντά σε παράθυρα!

Αν πάλι το μπαλκόνι ή η βεράντα σου είναι μεγάλα, τότε οι δυνατότητες διακόσμησης είναι πολλές! Αξιοποίησέ τες και απόλαυσε την παραμονή σου σε αυτό.

Ακόμη και στο πιο μικρό μπαλκόνι μπορείς να βάλεις χρώμα και φαντασία!

Είσαι λάτρης του minimal; Τότε 2 άνετες καρέκλες – ξαπλώστρες με την πιο απλή και ουδέτερη διακόσμηση γύρω τους, αρκούν για να απολαύσεις την έξοδο σου σε αυτό!

Εσύ μπορείς να αντισταθείς σε ένα τέτοιο DIY γραφείο;!

Ο χώρος μας είναι κομμάτι της ισορροπίας, της γαλήνης και της ομορφιάς που θέλουμε στη ζωή μας! Δημιούργησε τον δικό σου μικρό ή μεγάλο παράδεισο…αυτό που έχει σημασία άλλωστε είναι η καλή διάθεση και η αγάπη που θα μοιραστείς σε αυτόν, είτε με την οικογένεια σου είτε με τον εαυτό σου!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*