Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Καύση θερμίδων; Ανακάλυψε την καινοτομία στο αδυνάτισμα!

Μπορεί το καλοκαιράκι να φαίνεται ακόμη μακριά, όμως προσέχουμε για να έχουμε, ένα όμορφο και υγιές σώμα!  Τι χρειάζεται ένα σώμα για να διατηρηθεί υγιές; Μα φυσικά το κατάλληλο βάρος με βάση το ύψος μας αλλά και τον τρόπο ζωής μας! 

Το ιδανικό βάρος για κάθε άτομο είναι εντελώς διαφορετικό. Μην ξεκινήσετε λοιπόν τη διαδικασία σύγκρισης, αλλά προσδιορίστε πόσο θα πρέπει να είναι το ιδανικό βάρος για εσάς λαμβάνοντας υπόψη σας πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η αναλογία μυών-λίπους, το ύψος, το φύλο και η πυκνότητα των οστών σας.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας, να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε!

Δεν ανεβάζει μόνο την αυτοπεποίθηση μας ένα όμορφο σώμα, αλλά και την υγεία μας! Το υπερβολικό βάρος αποτελεί κίνδυνο για πολλά ζωτικά όργανα καθώς η συσσώρευση λίπους γύρω από αυτά δεν επιτρέπει τη σωστή λειτουργία τους.

Η σωστή και υγιεινή διατροφή είναι πρωταρχικός παράγοντας για ένα υγιές σώμα, όταν πρόκειται όμως για απώλεια βάρους απαιτείται ένας συνδυασμός διατροφής, γυμναστικής αλλά και εξειδικευμένων προϊόντων που βοηθούν στις καύσεις.
Έφτασε ο No 1 κωδικός αδυνατίσματος το 2018 σε Γαλλία, Βέλγιο, Ισπανία, από την πιο εξειδικευμένη εταιρεία στην Ευρώπη στην έρευνα και την ανάπτυξη Slimming προϊόντων.
To Forte Pharma XtraSlim 700

Με έναν Βασικό Μηχανισμό Δράσης LIPOXIM® με μείγμα από Φύκι Wakame και Κουρκουμά έχει αποτέλεσμα ισχυρών καύσεων και απώλειας πόντων σε μέση, γοφούς και μηρούς! 

Η αύξηση της παραγωγής θερμογενίνης ενισχύει τον βασικό μεταβολισμό.(δηλαδή την ποσότητα θερμίδων που καίμε χωρίς να καταβάλλουμε καμία προσπάθεια). Η θερμογενίνη παίζει τεράστιο ρόλο στην διαδικασία ‘βασικών καύσεων’, αφού συμμετέχει στη μετατροπή της ενέργειας των τροφών σε θερμότητα, δίνοντας μήνυμα στον εγκέφαλο να κινήσει τη διαδικασία απώλειας θερμίδων.
* (Η θερμογενίνη αυξάνεται για παράδειγμα και αν περπατάμε αρκετή ώρα την ημέρα σε έντονο κρύο κάτω των 10 βαθμών)

Τα υπόλοιπα δραστικά συστατικά του :

Mαύρη σταφίδα : διουρητική δράση
διευκόλυνση της αποβολής τοξινών
Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και ανθοκυάνες
(δράση στη ροή του αίματος, και την καλή λειτουργία των νεφρών)

Konjac: αποτελείται από ίνες γλυκομαννάνης, δράση κορεσμού
Διαλυτές φυτικές ίνες με μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης νερού (ως 50 φορές το βάρος τους)
από άλλες, παραδοσιακά πιο γνωστές φυσικές ίνες, οι οποίες απορροφούν συνήθως 5-25 φορές το βάρος τους σε νερό)

Τα επιπλέον συστατικά που τονώνουν το μεταβολισμό και ενισχύουν τη βασική δράση του Xslim700 είναι: 

  • Χολίνη: βοηθά στον μεταβολισμό των λιπιδίων (έχει επίσης προστατευτικό ρόλο στο ήπαρ και τα νεφρά)
  • Χρώμιο: βοηθά στον μεταβολισμό του σακχάρου και μειώνει την όρεξη
  • VitB6: η βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη) συμμετέχει σε πολλές ενζυμικές αντιδράσεις, στο μεταβολισμό όλων των θρεπτικών στοιχείων (ακόμα και λίπους και πρωτεϊνών και λίπους), ρυθμίζει τη δράση της χοληστερίνη
  • VitΒ1: εμπλοκή στον ενεργειακό μεταβολισμό

#TIP:

⇒ Μπορείς να ξεκινήσεις με το φυσικό στέγνωμα του οργανισμού σου από τοξίνες και κατακρατήσεις με τα υγρά TurboslimDrinks

για αγωγή 10 ημερών, και να συνεχίσεις με το XTRA SLIM 700 για θεαματικά αποτελέσματα! 

Τώρα μπορείς να απολαύσεις το νέο σου σώμα! ♥

 

 

4 thoughts on “Καύση θερμίδων; Ανακάλυψε την καινοτομία στο αδυνάτισμα!

  1. Καλημέρα! Θα ήθελα να μάθω εάν εγώ που έχω υπερθυρεοειδισμό επιτρέπεται να πάρω το XTRA SLIM 700!!

  2. Καλημέρα σας,
    η εταιρεία της Forte Farma μας ενημέρωσε πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται συννενόηση με τον προσωπικό σας ιατρό, που παρακολουθεί το θέμα του υπερθυροειδισμού σας. Είναι κατά περίπτωση το αν θα το συστήσει ο γιατρός ή όχι, αναλόγως με την κατάσταση του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Σε οποιαδήποτε όμως προϊόντα αδυνατίσματος να ζητάτε πάντα τη συμβουλή του γιατρού καθώς εκείνος γνωρίζει ακριβώς το ιστορικό, τα συμπτώματα, και πως έχει αντιδράσει ο οργανισμός σας!
    Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση είμαστε στη διάθεση σας!
    Σας ευχαριστούμε πολύ!

  3. Η κόρη μου είναι 17 ετών, υπέρβαρη. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει;
    Ευχαριστώ

  4. Καλησπέρα σας,
    μπορεί να το χρησιμοποιήσει αρκεί να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή αν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη αγωγή φαρμάκων όπου εκεί θα πρέπει να συμβουλευτείτε αποκλειστικά το γιατρό σας. Το συμπλήρωμα διατροφής Forte Pharma Xtra Slim έχει αποτελέσματα συνδυαστικά με σωστή διατροφή και σωματική άσκηση.
    Ευχαριστούμε.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*