Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΘΛΗΣΗ

Ηλεκτρολύτες και τόνωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της άθλησης

Κάθε αθλητής ή κάθε άτομο που σκοπεύει να ξεκινήσει την άθληση πρέπει να γνωρίζει κάποια απαραίτητα στοιχεία γύρω από το πως θα προστατεύσει και θα διατηρήσει υγιή τον οργανισμό του! 

1. Σε τι χρησιμεύουν οι ηλεκτρολύτες και πότε είναι σκόπιμο να λαμβάνονται;

Οι ηλεκτρολύτες νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο συμβάλλουν στη μετάδοση των ηλεκτρικών ερεθισμάτων από και προς τους μύες (Na και K) και στη σύσπαση και τη χαλάρωση των μυϊκών ινών (Ca και Mg). Αναλόγως με την αθλητική δραστηριότητα και το περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσεται, μπορεί να είναι αναγκαίο ένα συμπλήρωμα αυτών των στοιχείων μέσω ειδικών ποτών με ηλεκτρολύτες.

Σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, η εφίδρωση γίνεται πολύ άφθονη, ακόμη και σε δραστηριότητες χωρίς πολύ μεγάλη διάρκεια ή ένταση. Στις συνθήκες αυτές, η προτεραιότητα πρέπει να είναι η αναπλήρωση των υγρών και των ηλεκτρολυτών και, ενδεχομένως, και των υδατανθράκων.

Όταν η θερμοκρασία και η υγρασία είναι χαμηλότερες και η διάρκεια της σωματικής άσκησης μεγαλύτερη (πάνω από 1 ώρα και 30 λεπτά), αυξάνεται η κατανάλωση των αποθεμάτων μυϊκού γλυκογόνου και στην περίπτωση αυτή καθίσταται αναγκαία η συμπλήρωση υδατανθράκων, παράλληλα φυσικά με την αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων.

 Το EthicSport Perfomance Sete 
Είναι Ενεργειακό Συμπλήρωμα Διατροφής για Αθλητές με Γεύση Πορτοκάλι 

Ιδανικό για όλα τα αθλήματα, προτείνετε για αθλητές που έχουν υψηλές απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας. Το προϊόν επιτρέπει τη λειτουργία ενός διαλύματος, υποτονικού σε υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες που μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση των επιδόσεων αντοχής και στην αύξηση της απορρόφησης νερού κατά τη διάρκεια σωματικής δραστηριότητας.

2. Ο αθλίατρός μου μού συνέστησε το OMNIA γιατί νιώθω συχνά κουρασμένος μολονότι τρέφομαι και κοιμάμαι κανονικά. Σε τι χρησιμεύει το προϊόν;

Το Omnia είναι ένα εξαιρετικά πλήρες πολυβιταμινούχο σκεύασμα με ηλεκτρολύτες, πλούσιο σε όλες τις βιταμίνες της ομάδας B που είναι πολύ χρήσιμες για τις διαδικασίες που ρυθμίζουν την ενέργεια του οργανισμού. Οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει βοηθούν τον οργανισμό και στις λεπτές διαδικασίες που ρυθμίζουν τη μυϊκή σύσπαση και, συνεπώς, μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση σε περίπτωση μη παθολογικής κόπωσης. Η νέα έκδοση του Omnia «active formula» περιέχει επίσης φωσφατιδυλοχολίνη, που συμμετέχει θετικά στον μεταβολισμό του εγκεφάλου και στη συγκέντρωση.

3. Ένα προϊόν που κινεί το ενδιαφέρον είναι το Testogen. Μπορείτε να μου εξηγήσετε ποια ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά του;

Το Testogen είναι ένα προϊόν που περιέχει συστατικά τα οποία έχουν τονωτική δράση και συμβάλλουν στη μείωση της σωματικής και νοητικής κόπωσης. Περιέχει επίσης μεγάλη ποσότητα ψευδαργύρου για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Σε φυσιολογικά επίπεδα η τεστοστερόνη συμβάλλει στη διατήρηση εξαιρετικής αγωνιστικής ευεξίας και στη μείωση της σωματικής και νοητικής κόπωσης.

– Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ το Testogen ; Τι ποσότητες μπορώ να παίρνω καθημερινά και ποια η καταλληλότερη στιγμή της ημέρας. 

Η πρόσληψη του Testogen προβλέπει 2 δισκία καθημερινά για χρονικό διάστημα 2-3 μηνών, με επαναλαμβανόμενους κύκλους. Μπορείτε να παίρνετε το προϊόν με το πρωινό σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*