Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Ένα πολύτιμο μυστικό υγείας!

Οι βιταμίνες κατά μόνας ή συνδυαστικά έχουν ισχυρά ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό μας, γι’ αυτό και η έλλειψη τους συχνά προκαλεί προβλήματα. 

Η CollaZen έρχεται να συμπληρώσει ότι σου λείπει και να σε βάλει ξανά στο παιχνίδι της υγείας!

Collazen+ Vitamin D3 

Η CollaZen™ Βιταμίνη D3, είναι ένα πρότυπο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο ήρθε για να σας εκπλήξει, με τις μοναδικές του ιδιότητες. Η Βιταμίνη D3, είναι μία καλά κρυμμένη βιταμίνη, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία των οστών και όχι μόνο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε ικανοποιητικό ποσοστό στην καθημερινή μας διατροφή.

Έρευνες δείχνουν ότι η επαρκής πρόσληψη της βιταμίνης D3, φαίνεται να μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης 17 διαφορετικών ειδών καρκίνου από 30% ως 77%, ανάλογα με την περίπτωση. Επιπλέον, η Βιταμίνη D3  προσφέρει μοναδικά οφέλη σε καρδιοπάθειες, καθώς συμβάλει στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου καθώς και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών των μυών και των δοντιών (περιόδου ανάπτυξης εμμηνόπαυσης, οστεοπόρωσης). Το προϊόν περιλαμβάνει ως γλυκαντική ουσία τη Σουκραλόζη, η οποία είναι ενδεδειγμένη, από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), για λήψη από διαβητικούς (τύπου Ι & ΙΙ).

Collazen Vitamin D3 & K2 με Γεύση Λεμόνι

Bιταμίνη D3

Είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από τον οργανισμό, για την υγεία των οστών, των δοντιών και των μυών καθώς και για την ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η επαρκής πρόσληψη βιταμίνης D3 βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, στην σωστή λειτουργία τού νευρικού συστήματος, μειώνει τα συμπτώματα δερματικών παθήσεων (ψωρίαση, δερματίτιδα) και αποτελεί ισχυρό σύμμαχο στην πρόληψη του κοινού κρυολογήματος.

Βιταμίνη Κ

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα η βιταμίνη K ήταν αποκλειστικά συνδεδεμένη με την ιδιότητα της διαδικασίας πήξης του αίματος. Οι έρευνες όμως συνεχίστηκαν και οι εργαστηριακοί έλεγχοι ανέδειξαν πως η οικογένεια βιταμινών K είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Μορφές βιταμίνης Κ

Οι κυριότερες μορφές βιταμίνης K είναι η βιταμίνη Κ1 (φυλλοκινόνη) και η βιταμίνη Κ2 (μενακινόνη).

Βιταμίνη Κ1

Η βιταμίνη Κ1 στη διατροφή συναντάται κυρίως στα  λαχανικά και πηγαίνει στο ήπαρ. Η βασική της ιδιότητα είναι η λειτουργία της πήξης του αίματος.

Βιταμίνη Κ2

Η βιταμίνη Κ2 ή αλλιώς μενακινόνη, παράγεται από βακτήρια στο έντερο αλλά απορροφάται δύσκολα από τον οργανισμό, καθώς αποβάλλεται σύντομα από το έντερο. Είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που δεν αποθηκεύεται στο ανθρώπινο σώμα και για αυτό πρέπει να λαμβάνεται από τη διατροφή.

Μελέτες για τη βιταμίνη Κ2

Αρκετές μελέτες έχουν αποδείξει την αξία της βιταμίνης Κ2 και τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας. Η Κ2 σε σχέση με την Κ1 παρουσιάζεται εξαιρετικά ευεργετική για τη γενικότερη υγεία του ατόμου καθώς προστατεύει ενεργά το σκελετικό σύστημα ενώ παράλληλα προλαμβάνει την αρτηριοσκλήρωση. Η εύρυθμη λειτουργία του αγγειακού είναι εξαιρετικής σημασίας για την καρδιά και επιπροσθέτως προλαμβάνει εγκεφαλικά επεισόδια.

 

 

 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*