Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Slow Age: Η Επανάσταση Στην Επιβράδυνση της Γήρανσης!

Σε μια εποχή ιλιγγιώδους επιτάχυνσης, που όλα γίνονται πιο γρήγορα και κάθε στιγμή  της ημέρας μας μοιάζει με ένα αγώνα δρόμου με το ρολόι, περνάμε τη ζωή μας τρέχοντας, αντί απλώς να ζούμε. Γι’ αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι αισθανόμαστε την ανάγκη να επιβραδύνουμε. Να κατεβάσουμε ταχύτητα! Πιο Αργά σημαίνει να κάνουμε τα πάντα με τη σωστή ταχύτητα, απολαμβάνοντας περισσότερο τη ζωή μας.

Εμπνευσμένη από την επανάσταση Slow Life, η Vichy δημιούργησε τη φροντίδα Slow Age!

Το Slow Age είναι η πρώτη καθημερινή φροντίδα της  Vichy, που επιβραδύνει την εμφάνιση των σημαδιών του χρόνου, μειώνοντάς τα κατά τη δημιουργία τους.

Το Slow Age έχει δροσερή κρεμώδη υφή, απαλό βελούδινο τελείωμα και άρωμα λουλουδιών( που το έχει επιτύχει χάρη σ’ ένα κερί που απορροφάται εύκολα και η μυρωδιά του παραπέμπει στο πιο εκλεκτό άρωμα).

Το Slow Age έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια στα σημάδια του χρόνου που οφείλονται στη uva-uvb, στη ρύπανση, στο άγχος, στην κόπωση, στο κάπνισμα και τις διαταραχές του ύπνου.

Αυτό το επιτυγχάνει χάρη στη δύναμη 3 φυσικών συστατικών, γνωστών για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες που συνδύασαν τα εργαστήρια της vichy.

  1. Αντιοξειδωτικές ρίζες Βαϊκαλίνης.

Οι ριζες αυτές χρησιμοποιούνται εδώ και 2000 χρόνια και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βότανα τις Κινέζικης Ιατρικής.

  1.  Το συστατικό Bifidus
  2. Bifidus είναι προϊόν της ζύμωσης βακτηρίου. Χάρη στο συστατικό του αυτό, το Slow Age κάνει την επιδερμίδα πιο ισχυρή.
  3. Ιαματικό Μεταλλικό νερό της Vichy.

Καθαρό και πλούσιο  σε μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, έχει εξισορροπητικές, ενδυναμωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, αποδεδειγμένες με δοκιμές και κλινικές μελέτες.

Το Slow Age δρα στα σημάδια του χρόνου πριν γίνουν ορατά στην επιδερμίδα. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, ενδυναμώνεται και ανακτά τη σφριγηλότητά της.

Η νέα γενιά καλλυντικής ευχαρίστησης, στην πρόληψη της γήρανσης, ονομάζεται Slow Age!